Proizvodi

Vanjske i unutarnje reklame od EPS-a i XPS-a

Vanjske i unutarnje reklame od EPS-a i XPS-a – Otkrijte snagu i ekonomičnost! Tražite efektivne reklamne rješenja koja izdvajaju vašu tvrtku iz mase?

Upotrebom reklama od stiropora ili stirodura, postići ćete značajan utisak, bez obzira na to jesu li namijenjene za unutarnje ili vanjske prostorije.

Dekoracije

Kreirajte nevjerojatne trenutke uz dekoracije od stiropora – savršene za svaku prigodu! Bilo da slavite rođendan, vjenčanje, krštenje ili bilo koju drugu posebnu prigodu, naše dekoracije od stiropora će vas oduševiti.

Uz kombinaciju balona, naljepnica i dodatnih rekvizita, postići ćete filmske rezultate i stvoriti “wow” efekt koji će ostati urezan u pamćenju.

Svjetleće reklame

Osvijetlite svoju poruku s našim svjetlećim reklamama! Reklame od stiropora ili stirodura dobivaju potpuno novo svjetlo s pozadinskom LED rasvjetom. Nakon izrade, reklame se montiraju na dogovorenu pozadinu, čime se postiže jednostavnija montaža na licu mjesta u usporedbi s reklamama bez LED rasvjete.

Učinite svoju reklamu upečatljivom i privlačnom, privlačeći pažnju prolaznika u svakom trenutku.

Sajmovi i izložbeni prostori

Stvorite nevjerojatne izložbene prostore s našim potpunim rješenjima! Specijalizirani smo za izradu i opremanje sajmišnih i izložbenih prostora koji ostavljaju bez daha. Kombinirajući raznih materijala, postižemo zaista zavidne rezultate koji će vas oduševiti.

Neka vaša prezentacija bude savršeno izvedena uz naše visokokvalitetne materijale i stručno znanje.

Skulpture

Otkrijte ljepotu i funkcionalnost naših stiropornih skulptura! Naše skulpture izrađene od stiropora oduševit će vas svojom izdržljivošću i laganošću. Zahvaljujući posebnom završnom premazu, dobivaju betonsku čvrstoću koja je otporna na udarce, pružajući vam trajnu kvalitetu.

S druge strane, ostaju lagane i jednostavne za premještanje. Ove skulpture imaju nevjerojatno široku primjenu.