Proizvodi

Vanjske i unutarnje reklame od EPS-a i XPS-a

Unutarnja ili vanjska, reklama od stiropora ili stirodura postiže značajan efekt. Osim što je otporna na sve vanjske utjecaje, velika prednost takve reklame je i cijena koja je značajno niža u odnosu na klasične reklame.

Dekoracije

Za rođendan, krštenje, prvu pričest, vjenčanje ili koju drugu prigodu dekoracije od stiropora definitivno će napraviti “wow” efekt.

U kombinaciji s balonima, naljepnicama i dodatnim rekvizitima mogu se postići filmski rezulati.

Svjetleće reklame

Reklame od stiropora ili stirodura mogu se ukrasiti pozadinskom led rasvjetom. Reklame se nakon izrade montiraju na dogovorenu pozadinu, pa je montaža reklame na licu mjesta dosta jednostavnija nego kod reklama bez led rasvjete.

Sajmovi i izložbeni prostori

Bavimo se izradom i potpunim opremanjem sajmišnih i izložbenih prostora. Kombinacijom knaufa i stiropora postižu se zaista zavidni rezultati.

Skulpture

Skulpture se izrađuju od stiropora te imaju završni zaštitni premaz koji im daje betonsku čvrstoću koja je otporna na udarce, dok s druge strane skulputre ostaju lagane i jednostavne za premještanje.

Imaju zaista široku primjenu, no najčešće se koriste u različitnim trgovinama kao reklamni proizvodi. Mogu se koristiti i kao spomenici na ulicama i trgovima, te kao rekviziti za filmove i kazališne predstave.